Kontakt

Plotësoni formularin për të lënë një takim për konsultë

  Contact Info & Details

  Dr. Nurian Ohrin mund ta kontaktoni në një nga mënyrat e mëposhtme në çdo orar të ditës.

  Orari i kontaktit: Gjithmonë hapur

   (+90) 555 336 61 14

  nurianohri@gmail.com

  Në rast se kërkoni një përgjigje më të detajuar mbi shqetësimet që keni, ju lutëm plotësoni formularin e mëposhtëm:
  (Psh. Dhimbje barku, hemoragji anale etj.)
  (Diabet, tension i larte etj)
  A jeni operuar më përpara? (Nëse po, tregoni çfarë operacioni dhe datën e operimit)
  Shkruani emailin tuaj
  Për një komunikim më të shpejtë e më direkt mund të shkruani numrin tuaj të telefonit (WhasApp - nëse e përdorni).

  Nëse keni kryer ndonjë prej analizave të mëposhme imazherike, ju lutëm na e dërgoni raportin e rezultateve në whatsap (+90 555 336 61 14) ose me email të skanuara ose të fotografuara.

  SKANER, EKO, REZONANCE MANJETIKE, PET SKANER, GASTROSKOPIA (sonda), KOLONOSKOPIA, BIOPSIA DHE ANALIZAT E GJAKUT.

  Nese keni CD-në e imazherive, ju lutem na e dergoni me anë të www.wetransfer.com  tek adresa nurianohri@gmail.com për ta verifikuar dhe planifikuar sa me mirë ndërhyrjen kirurgjikale.

  Nëse nuk e dispononi CD ose analizat e duhura, ju lutem kërkojani mjekut tuaj t’jua japi pasi do të na lehtësonte në përgjigjen që do tju japim.

  Pasi të keni dërguar dokumentacionin e duhur, do t’ju kthejmë përgjigje brenda 24 orëve tek numri ose e maili juaj i kontaktit.

  Verified by MonsterInsights